Pogoji uporabe

Zaščita pravic

Predmet tega obvestila so spletne strani družbe Medis, d.o.o., na naslovu  www.medis-aesthetics-academy.com. Vsa vsebina na teh spletnih straneh je last podjetja Medis, d.o.o., in je informativne narave. Informacije, objavljene na/www.medis-aesthetics-academy.com, ne nadomeščajo posveta z osebnim zdravnikom, ki je edini poklican za pravilno presojo in zdravstvene nasvete glede vaše bolezni oziroma vaših zdravstvenih težav ter predpisovanje ustreznih zdravil.

Omejena odgovornost

Medis, d.o.o., ne odgovarja za uporabo spletnih strani www.medis-aesthetics-academy.com in za morebitno škodo, povzročeno z uporabo tam nahajajočih se spletnih vsebin. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Medis, d.o.o., bo z vzdrževanjem vsebin spletnega mesta skušal zagotavljati njihovo ažurnost in točnost podatkov, vendar ne jamči in ne prevzema nobene odgovornosti za njihovo točnost in celovitost, kot tudi ne za morebitne posledice napačnega tolmačenja vsebovanih spletnih vsebin. Medis, d.o.o., si pridržuje pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve spletnih strani (v celoti ali delno) brez predhodnega opozorila.

Omejena pravica uporabe vsebin

Uporabniki lahko vsebine na spletnem naslovu družbe Medis, d.o.o., www.medis-aesthetics-academy.com,  uporabljajo za svoje osebne potrebe, pri čemer ne smejo biti kršene avtorske pravice. Avtorji vsebin niso odgovorni za morebitne škodljive posledice uporabe. Kakršnakoli druga uporaba ali distribucija teh spletnih vsebin ali njihovega dela ni dovoljena.

Varovanje podatkov

Podjetje bo z vsemi osebnimi podatki, zbranimi na spletnih straneh družbe Medis, d.o.o., www.medis-aesthetics-academy.com, razpolagalo v skladu z veljavno zakonodajo.

Povezave na druge spletne strani

Medisove spletne strani www.medis-aesthetics-academy.com vsebujejo morebitne povezave na spletne strani tretjih oseb. Za besedila, objavljena na teh spletnih straneh, Medis, d.o.o., ne prevzema odgovornosti, saj nima nadzora nad vsebino in delovanjem teh strani. Iz tega razloga Medis, d.o.o., vse uporabnike Medisovih spletnih strani poziva, da v izogib morebitnim škodljivim posledicam neavtoriziranih posegov v zasebnost tretjih oseb pred obiskom le-teh preverijo pravna obvestila in zaščito intelektualne lastnine stvariteljev obiskanih spletnih strani.

Mlajši od 18 let

Spletna stran www.medis-aesthetics-academy.com ni namenjena mlajšim od 18 let. Ne zbiramo osebnih podatkov od oseb, za katere vemo, da so mlajše od 18 let. Mlajše od 18 let opozorimo, naj nam ne pošiljajo nobenih podatkov.

Zasebnost in uporaba vprašanj in komentarjev

Vsa vprašanja, komentarji, predlogi ali druge vrste komunikacije, vključno z vsemi idejami, izumi, koncepti, tehnikami ali znanjem, ki bi jih katerakoli tretja oseba  posredovala na spletno stran www.medis-aesthetics-academy.com ali kakor koli drugače Medis, d.o.o. po elektronski pošti ali kakšni drugi poti, niso obravnavani kot intelektualna lastnina in se smatrajo kot last družbe Medis, d.o.o.