Belotero

Откријте ја палетата на хијалуронски дермални филери за постигнување на природен изглед. Belotero филерите Ви нудат голем број на можности за ревитализација на Вашата кожа, корекција на видливите ефекти од процесот на стареење и одржување на Вашиот блескав изглед.

Belotero

Откријте ја палетата на хијалуронски дермални филери за постигнување на природен изглед. Belotero филерите Ви нудат голем број на можности за ревитализација на Вашата кожа, корекција на видливите ефекти од процесот на стареење и одржување на Вашиот блескав изглед.

Radiesse

RADIESSE® дермален филер, на база на хидроксиапатит, е посебно развиен за стимулација на природно производство на колаген во кожата, со што се поттикнува обновувањето на клетките на кожата. Може да го подобри квалитетот на кожата, односно го враќа младешкиот изглед.  

Radiesse

RADIESSE® дермален филер, на база на хидроксиапатит, е посебно развиен за стимулација на природно производство на колаген во кожата, со што се поттикнува обновувањето на клетките на кожата. Може да го подобри квалитетот на кожата, односно го враќа младешкиот изглед.  

Ultherapy

Ultherapy® е препознаен како златен стандард за нехируршко подигнување и затегнување на кожата. Производот користи технологија на фокусиран ултразвук за да се стимулира формирањето на сопствен нов колаген длабоко под површината на кожата.

Ultherapy

Ultherapy® е препознаен како златен стандард за нехируршко подигнување и затегнување на кожата. Производот користи технологија на фокусиран ултразвук за да се стимулира формирањето на сопствен нов колаген длабоко под површината на кожата.

SkinPen

SkinPen микронидлинг терапијата го стимулира производството на колаген и регенерација на кожата, ја намалува видливоста на лузните, стриите, хиперпигментацијата и брчките.

SkinPen

SkinPen микронидлинг терапијата го стимулира производството на колаген и регенерација на кожата, ја намалува видливоста на лузните, стриите, хиперпигментацијата и брчките.

ЕДУКАЦИИ

Дермалните филери и токсинот можат да го аплицираат само специјализирани експерти за естетика, односно исклучиво само лекар по Медицина или Стоматологија, со завршени дополнителни едукации и обуки за дермални филери. Едукациите за производите од портфолиото на Merz се организирани со теоретски и практичен дел, а се водени од страна на сертифицирани локални, регионални и интернационални Merz експерти во подрачјето на аплицирање на инјекции.

ЕДУКАЦИИ

Дермалните филери и токсинот можат да го аплицираат само специјализирани експерти за естетика, односно исклучиво само лекар по Медицина или Стоматологија, со завршени дополнителни едукации и обуки за дермални филери. Едукациите за производите од портфолиото на Merz се организирани со теоретски и практичен дел, а се водени од страна на сертифицирани локални, регионални и интернационални Merz експерти во подрачјето на аплицирање на инјекции.

Certificirani distributer

Certificirani distributer